Complexul Lostrita este inchis pentru renovare. Redeschidem in luna mai 2019.

Tel: 0262 270 216

Puiet pastrav


Puiet pastrav

Pastravul traieste in apele de munte, cu temperatura relativ cazuta si in timpul verii, dar poate fi gasit si in zonele mai joase, submontane si de deal, cu conditia ca apele sa fie puternic oxigenate.

 

Puietii trebuie sa fie pigmentati, fara malformatii anatomice, putin mai lungi si nu foarte lati. Aceste aspecte sunt extrem de importante atunci cand sunt alesi puietii de pastrav.

 

Complexul Lostrita, situat in imediatata apropiere de Barajul de Acumulare Firiza, dispune de pastravarie proprie, ce a luat nastere in urma cu 13 ani, unde sunt crescuti pastravi curcubeu, de la stadiul de icre embrionate la puiet, pana la reproducatori de 8 ani.

Bazinele cu pastravi sunt alimentate cu apa de munte, ceea ce inseamna un avantaj in plus pentru buna crestere a pastravilor, in conditii excelente. Puietii sunt tinuti in bazine speciale, cu apa de munte, fiind mediul de viata prielnic de care au nevoie.

 

Pastravul atinge pana la 30 cm lungime si 1-1.6 kg in mod normal, insa poate ajunge si la 50-90 cm lungime si peste 10 kg.

Faptul ca pastravii pe care ii gasiti aici sunt crescuti in apa rece de munte si furajati ecologic, calitatea gustativa a acestora este deosebita.

Doriti rezervare?


Eveniment
Puteti face o rezervare prin telefon la numarul:
0262 270 216
sau utilizand formularul pentru rezervari.
rezerva acum »

Trimite pe mail

Te invitam sa rezervi un loc pe mail la Complex Lostrita
De la
Nume, prenume*
Email*
Din*
Pana*
Telefon*
Camera*
In regim de*
Numar camere*
Mesaj*
Pentru a trimite mesajul, trebuie sa completati toate campurile.
Cererea dvs. a fost trimisa cu succes!

Va multumim,
Echipa Complex Lostrita

Atractii turistice


Pastravaria Lostrita

Tur virtual 360 grade

Galerie Foto