Complexul Lostrita este inchis pentru renovare. Redeschidem in luna mai 2019.

Tel: 0262 270 216

Petrece timpul liber la Complexul Lostrita din Baia Mare

Petrece timpul liber la Complexul Lostrita din Baia Mare

Timpul liber e din ce in ce mai scurt pentru majoritatea dintre noi, asadar trebuie sa profitam de fiecare moment pentru a ne simti bine, in special atunci cand suntem alaturi de oamenii dragi, in locuri speciale.

 

Printre locurile speciale se numara si Complexul Lostrita, situat la 18 km de Baia Mare, in mijlocul naturii, in apropierea Barajului de Acumulare Firiza. Acest complex este dotat cu o pastravarie proprie, unde clientii pot alege dintr-o gama variata de preparate din pastrav proaspat servit fie in restaurant, fie in aer liber, pe terasa langa bazine. Linistea si aerul curat de la poalele Muntilor Ignis, transforma sejurul la Complexul Lostrita in zile de relaxare si odihna.

 

Cei care vor sa isi petreaca mai multe zile in cadrul acestui complex, au la dispozitie 50 de locuri de cazare distribuite in 22 de camere, dotate cu televizor, frigider, uscator de par, internet wireless gratuit si o parte cu balcon. Privelistea si linistea pe care acest hotel le ofera clientilor, face mai mult decat orice. Acum ai locuri de cazare in Maramures, in cadrul complexului Lostrita.

 

Ca si obiective turistice, cei care vor sa viziteze Maramuresul Istoric, au posibilitatea sa opteze pentru Cimitirul Vesel din Sapanta, Bisericile de lemn din Maramures, Manastirea Barsana, Cimitirul Evreiesc din Sapanta sau pot opta pentru o plimbare cu Mocanita, pe Valea Vaserului.

 

In ceea ce priveste pastravaria proprie, aceasta a luat nastere in 2001, cand administratorul, cu o vechime de peste 30 de ani in cresterea pastravului, a inaugurat primele bazine. Avand in vedere faprul ca are casa de incubatie proprie, se pot produce anual pana la 500.000 de bucati de pastrav. Aceasta pastravarie este proiectata pentru 15 tone de pastrav anual si este alimentata cu apa din raul Firiza.

 

Timpul liber petrecut la munte a prins bine intotdeauna oricui, aerul de munte si linistea, au reusit intotdeauna sa ne elibereze de problemele cotidiene, asadar va asteptam cu drag in cadrul Complexului Lostrita pentru a va butea bucura de cateva clipe minunate, alaturi de oameni dragi.

 

Atractii turistice


Pastravaria Lostrita

Tur virtual 360 grade

Galerie Foto