Complexul Lostrita este inchis pentru renovare. Redeschidem in luna mai 2019.

Tel: 0262 270 216

Oferta de Paste in Maramures la Complex Lostrita

Oferta de Paste in Maramures la Complex Lostrita

In Maramures nu doar ca se mananca bine - dupa cum stiu mai toti cei care viziteaza acest colt de tara - ci se si petrece bine! Tocmai de aceea, acum, la finalul postului, Complex Lostrita va invita la un sejur special, departe de stresul cotidian si ritmul alert al oraselor mari. Aici, la poalele muntilor Carpati, langa parauri cu apa rece de munte, Hotel Lostrita iti pune la dispozitie locuri de cazare calduroase si primitoare. Mancarea aromata, proaspata si plina de gust, te ajuta sa te deconectezi si sa iti recapeti din energie. Iar pentru ca sarbatoarea Pastelui, la noi, inseamna traditie, obiceiuri, voie buna si muzica, Sejurul de Paste in Maramures 2015 la Complexul Lostrita le imbina perfect impreuna!

 

Din 11 pana in 14 Aprilie 2015, poti sa te bucuri alaturi de familie, prieteni sau colegi, de un sejur de 4 zile si 3 nopti, in regim All Inclusive (pensiune completa). La un pret special vei avea parte asadar de:

  • o intampinare pe cinste

  • mese de cina copioase

  • mic dejun variat, pentru orice gusturi sau preferinte

  • pranz traditional de Paste

  • cina in restaurant, cu produse si preparate culinare specifice acestei sarbatori

  • o petrecere moroseneasca care te va ridica de pe scaun, cu siguranta

  • un foc de tabara, langa care vei servi cina - gulas la ceaun si frigarui

  • bauturi alcoolice specifice acestei zone, la liber (detalii pe site)

 

In plus, in noaptea de Inviere sau in ziua de Pasti, doritorii vor putea sa ia parte la slujba de Inviere de la Biserica din localitate. Noi vom pregati si cosercutele cu produse traditionale ce vor fi sfintite in timpul slujbei.

 

Pentru a afla care sunt beneficiile si discount-urile pentru situatiile in care vii insotit de copii, dar si pentru a afla pretul exact, modalitatea de plata, tipul camerelor disponibile, dotarile acestora, consulta oferta completa pe site-ul nostru - CHIAR AICI.

 

Pentru rezervari si informatii suplimentare apeleaza numerele de telefon: 0740 917 077, 0262 270 216, 0743 690 771 sau scrie-ne pe adresa de email: contact@complexlostrita.ro. Tot aici, pe site, vei avea acces si la un tur virtual de 360 de grade a locatiei, o galerie foto bogata.

Atractii turistice


Pastravaria Lostrita

Tur virtual 360 grade

Galerie Foto