Complexul Lostrita este inchis pentru renovare. Redeschidem in luna mai 2019.

Tel: 0262 270 216

Inotul - un sport cu zeci de beneficii

Inotul - un sport cu zeci de beneficii

 

Beneficiile inotului sunt numeroase, au impact semnificativ asupra corpului, si datorita rezultatelor pe care le obtinem putem spune ca sunt incontestabile.

 

Inotul are un impact pozitiv in primul rand asupra fizicului, dar si asupra psihicului si a starii de bine. Nu este de mirare ca medicii, terapeutii si antrenorii de fitness recomanda acest sport. Este o alternativa potrivita atat pentru cei care vor sa slabeasca, pentru cei care vor sa se mentina in forma, dar si pentru cei care sufera de anumite probleme de sanatate.

 

Cu atat de multe beneficii, inotul este un sport pe care ar trebui sa il practice fiecare dintre noi.

 

Esti curios ce motive ar putea se te convinga sa te apuci de acest sport?

●     In primul rand nu ai nevoie de prea multe echipamente de inot. Accesoriile pentru acest sport sunt accesbile, nu trebuie sa cheltui o avere pentru a le cumpara. Tot ce ai nevoie este un costum de baie, o casca de inot  si ochelari de protectie. Chiar daca pe parcurs iti doresti sa achizitionezi anumite accesorii in plus, acestea nu sunt atat de scumpe incat sa nu ti le permiti. In cazul in care vrei sa studiezi oferta, la Aqua Zone vei gasi casti de inot, ochelari, labe de inot, palmare sau costume de inot, echipamente care sa te ajute sa incerci si sa practici acest sport.

●     Este un antrenament total, adica iti folosesti toti muschii corpului. In cazul in care doresti sa te recuperezi dupa un antrenament sau sa te tonifiezi, inotul este cea mai buna alternativa. In plus, nu ai nevoie de un plan pentru a lucra cu atentie toate grupele de muschi. Te poti bucura de activitate fara sa te gandesti ca ai uitat sa faci exercitiile pentru o anumita grupa de muschi.

●     Exista mai multe stiluri de a inota. In cazul in care te-ai saturat de ceva anume, poti incerca un alt stil.

●     Este o modalitate excelenta de a arde calorii. O ora de inot inseamna aproximativ 500 de calorii arse. Acest lucru revigoreaza metabolismul, iar arderile continua si dupa incheierea antrenamentului.

●     Poate fi o activitate combinata cu alte sporturi pe care le practici. O ora la bazin iti va imbunatati performanta din sala de fitness. Inotul este benefic chiar si atunci cand te pregatesti pentru un maraton, si poate fi un avantaj suplimentar fata de adversarii tai.

●     Este relaxant. Un antrenament la piscina pate fi distractiv si relaxant, o modalitate perfecta de a incheia ziua intr-o maniera pozitiva.

 

Dupa cum vezi, inotul are numeroase beneficii asupra starii de bine. Daca pana acum nu ai luat in consideare acest sport, acum este cazul sa treci pe la bazin. Accesoriile si echipamentul pentru inot le gasesti la Aqua Zone: casti de inot, ochelari, costume si jammers pentru antrenament sau competitie, si multe altele.

Atractii turistice


Pastravaria Lostrita

Tur virtual 360 grade

Galerie Foto