Complexul Lostrita este inchis pentru renovare. Redeschidem in luna mai 2019.

Tel: 0262 270 216

Dupa vacanta de vara, ne pregatim de...scoala!

Dupa vacanta de vara, ne pregatim de...scoala!

In materialele trecute, aici pe blogul complexului Lostrita, am prezentat foarte adesea lucrurile pentru care ne mandrim ca suntem in Maramures - am vorbit asadar fie de mestesuguri si traditii, fie de portul popular, de prelucrarea lemnului, de gustul pastravului crescut in apa curata si rece de munte, fie de ospitalitatea morosenilor. Am alocat un timp aparte si descrierii unor atractii turistice din zona hotelului nostru (sau din alte parti ale judetului). Astfel, am incercat sa va dam toate motivele sa va bucurati de concediu, de vara sau de vacante, alaturi de noi. Insa nu doar atat - serviciile noastre sunt disponibile intreg anul, atat pentru vizitatori, cat si pentru oameni ce apeleaza la noi in interes de serviciu.

 

Lasam acum insa pentru cateva minute “aerul de vacanta” deoparte si ne indreptam privirea catre cei mici si catre inceperea scolii. Nu peste multa vreme, copiii nostri vor intra intr-un nou an scolar, plin de provocari si obstacole.

 

Iar pentru ca scoala nu se rezuma la orele petrecute intre peretii unei institutii, ci se continua si “acasa”, venim cu o alta recomandare, tot din Maramures. O sugestie care vine sa cladeasca sau sa completeze spatiul de lucru al elevilor, printr-un mobilier ergonomic aparte. Stim ca pentru a studia eficient, pentru a se pregati temeinic pentru scoala, copilul nostru are nevoie de o masa de birou si un scaun de birou special destinat nevoilor sale. Specialistii au descoperit care sunt principalele trasaturi ale unui astfel de mobilier - le vom vedea in randurile urmatoare ale acestui articol. Tot aici vom vedea si modul in care Moll reuseste sa implineasca aceste cerinte, intr-un mod profesional.

 

  • Birourile pentru copii trebuie sa fie ajustabile, in special pe inaltime. Copilul este intr-o continua crestere; mai mult de atat, blatul biroului trebuie sa fie reglabil. Elevii au nevoie sa lucreze diferit, in functie de activitatea aleasa: pentru citit si scris exista anumite unghiuri si pozitii; pentru desenat, un altul; pentru lucrul la calculator, un altul. Birourile Moll pot sa fie cu usurinta configurate, in doar cateva miscari. Astfel, la modelul Joker de exemplu, biroul poate sa urce de la 53 la 82 de centimetri. Blatul sau, in egala masura, poate sa fie inclinat pana la 18 grade - vezi aici modelul Joker de birou.

  • Prea putin spatiu de lucru? Daca blatul biroului actual este prea mic, ori daca spatiile de depozitare lipsesc, avem un mare minus. Biroul Joker permite adaugarea unor sertare suplimentare, a unui side top lateral sau a unor containere special destinate rechizitelor/altor materiale pentru scoala.

  • Caietele si cartile aluneca de pe masa prea usor?  Cu un strat de protectie (transparent), caderea rechizitelor de pe masa de lucru nu mai este o problema, cu birourile Moll.

  • Materialele de calitate garanteaza nu doar durabilitatea in timp (si o mai mare posibilitate de revanzare, in timp) ci si o siguranta sporita in utilizare. Aceasta stabilitate este necesara la orice varsta. Cu picioare de metal, reglabile, compartimente speciale, elemente din lemn si melanina, biroul Joker raspunde perfect acestei nevoi.

  • Culoare, culoare si mai multa culoare! Credeai ca designul biroului nu il influenteaza pe micutul tau? Pentru un plus de energie, alege dintre mai multe optiuni de culoare, chiar interschimbabile. Modelul Joker se poate comanda in trei culori de lemn (stejar, alb, artar) si are elemente de culoare la suportul de creioane si la sertar; mai mult de atat, vine cu 6 culori de accesorii incluse.

 

Intra in magazinul online www.mobilamoll.ro si descopera gama variata de birouri si scaune pentru copii; te bucuri de livrare in intreaga tara si calitatea unei marci recunoscute la nivel mondial!

Atractii turistice


Pastravaria Lostrita

Tur virtual 360 grade

Galerie Foto