Tel: 0262 270 216

Comanda online pastrav prin Complex Lostrita

Comanda online pastrav prin Complex Lostrita

Daca obisnuiesti sa ne urmaresti pe Facebook, fara indoiala ai vazut ca exista posibilitatea de a face o rezervare, direct de pe pagina Complex Lostrita, intr-un mod extrem de rapid si simplu. Recent insa am mai adaugat o noua functionalitate - un formular online de livrare a pastravalui direct la domiciliu - in doar cateva clipe, folosind intrebarile si selectiile de pa pagina dedicata, poti plasa o comanda pentru pastrav, icre sau pastrav somonat. Acest serviciu incredibil este oferit cu exclusivitate in orasul Baia Mare.

 

Lasa aici comanda ta pentru proaspat crescut in apa curata de munte, furajat ecologic - te bucuri de transport gratuit si calitate garantata!!!

 

Ce trebuie sa faci?

Acceseaza din meniul superior al paginii de facebook Complex Lostrita butonul Comanda pastrav! urmand sageata de pe fotografia de cover (formularul este situat chiar intre functiile de About si Photos).

 

Apoi va trebui efectiv sa plasezi comanda ta specifica:

 

  1. Vei alege tipul de pastrav dorit; poti alege intre:

  1. Pastrav viu

  2. Pastrav proaspat eviscerat

  3. Pastrav afumat

  4. Salata de icre proaspete

 

2. Vei selecta apoi cantitatea potrivita de pastrav viu, proaspat eviscerat - in kilograme. In cazul pastravului afumat vei putea selecta numarul de bucati. Pentru salata de icre vei putea opta intre diferite cantitati - acestea sunt multiplul unei caserole de 180 de grame.

 

3. A treia etapa principala a acestui proces este completarea campurilor de identificare: nume si prenume, telefon, email (optional) si desigur, adresa de livrare a comenzii. Apasa butonul Trimite Comanda si ai terminat!  

 

Comenzile se livreaza in fiecare zi de vineri, direct la adresa specificata de catre tine, ca si client. Transportul este GRATUIT. INTRA AICI pentru a lasa comanda pentru pastrav proaspat, pastrav afumat sau icre.

 

Stiai ca ?

O porţie de 100 g de peşte furnizează proteine de calitate superioară, între jumătate şi o treime din necesarul zilnic, vitamine esenţiale pentru dezvoltarea organismului (A, D şi vitamine din grupul B) şi minerale importante pentru sănătate (fosfor, seleniu, iod). Cel mai bogat peste în Omega 3 este păstrăvul.

 

Afla mai multe despre serviciile de cazare, restaurant si pastravarie la Complex Lostrita Baia Mare, direct pe site.

Atractii turistice


Pastravaria Lostrita

Tur virtual 360 grade

Galerie Foto