Complexul Lostrita este inchis pentru renovare. Redeschidem in luna mai 2019.

Tel: 0262 270 216

Cazare intr-o locatie cu specific maramuresean - Complex Lostrita

Cazare intr-o locatie cu specific maramuresean - Complex Lostrita

Si pastravi cat cuprinde

 

Deseori, acestea sunt cuvintele cu care ne caracterizeaza, pe scurt, cei care au petrecut cel putin o zi si o noapte la Hotel Lostrita, de langa Baia Mare. Aici, la 15 kilometri de orasul resedinta al judetului Maramures, la poalele muntelui Ignis, poti gasi un loc extrem de primitor. Insa mai mult decat atat...aromat! Pastravul obtinut din crescatoria proprie (situata in incinta complexului), facce ca orice sedere aici sa fie gustoasa si delicioasa. Selectia bogata de vinuri, servirea, aerul proaspat de munte - toate aduc un mare plus turistilor de pretutindeni.

 

Ca si servicii de cazare, Hotel Lostrita ofera 50 de locuri de cazare, repartizate in 22 de camere single, duble si triple. Ca si dotari, mare parte dintre acestea se bucura de aer conditionat, televizor, frigider, uscator de par si internet wireless gratuit (pentru mai multe detalii, contactati-ne telefonic). Camerele sunt spatioase, mochetate si mobilate complet, cu paturi generoase.

 

Indiferent de tipul camerei alese, in pachet este inclus si micul dejun.

 

Unitatea noastra de cazare dispune si de o parcare incapatoare, locuri de joaca pentru copii, bar, restaurant interior (doua incaperi, din care una cu specific vanatoresc), terasa exterioara - situata chiar langa dealurile acoperite de o padure deasa de fag si suspendata deasupra bazinelor. Locatia este potrivita de asemenea si pentru organizarea de evenimente. Confortul este asigurant, indiferent de tipul de camera pentru care optezi - te asteptam cu drag in cadrul Complexului Lostrita, in cuplu sau cu intreaga familie.

 

Intra pe site la www.complexlostrita.ro pentru a face un tur virtual de 360 de grade a restaurantului, pentru a vedea imprejurimile, terasa, camerele, ofertele speciale ale acestui sezon sau a face o rezervare!

Atractii turistice


Pastravaria Lostrita

Tur virtual 360 grade

Galerie Foto