Complexul Lostrita este inchis pentru renovare. Redeschidem in luna mai 2019.

Tel: 0262 270 216

Cazare in Maramures la Complexul Lostrita

Cazare in Maramures la Complexul Lostrita

Complexul Lostrita este renumit pentru conditiile excelente pe care le ofera tuturor celor care trec pragul complexului, pentru preparatele delicioase pregatite de bucatari profesionisti si nu in ultimul rand pentru linistea pe care o ofera acest loc.

 

Situat in apropierea Barajului de Acumulare Firiza, la 18 km de Baia Mare, de agitatia urbana, Complexul Lostrita dispune de 50 de locuri de cazare in Maramures, distribuite in 22 de camere duble, matrimoniale, twin sau triple, dotate conform standardelor, iar pe langa confortul camerelor, linistea si aerul curat de munte aduc un plus de relaxare si confera oaspetilor nostri odihna de care au nevoie.

Cei care ajung in Maramures, pe langa conditiile excelente de cazare pe care le gasesc in cadrul Complexului Lostrita, au posibilitatea sa viziteze renumitele obiective turistice din judet, despre care gasiti mai multe detalii aici.

Complexul Lostrita este renumit si pentru varietatea de preparate pe care, bucatarii profesionisti, le pregatesc cu mare drag tuturor celor care trec pragul complexului. Printre preparatele care pot fi servite la Lostrita, cel mai solicitat este pastravul proaspat cu garnitura fie de mamaliguta, fie cartofi copti si sos. Bucatarii complexului au abilitatea de a crea niste platouri cu aperitive exceptionale, din carne de peste, pui, porc, vita, diferite feluri de branzeturi si fel de fel de preparate traditionale, pentru diferite evenimente, pentru toti cei care aleg acest local.

 

In sezonul cald, toti cei care vin la Complexul Lostrita pot opta pentru servirea pastravului sau a altor preparate traditionale si nu numai pe terasa amenajata in jurul bazinelor cu pastrav, un loc plin de liniste, aer curat, un loc in care va veti simti bine si in care veti fi tratati asa cum se cuvine. Pe timp de iarna, Complexul Lostrita isi deschide portile restaurantului, unde pot fi organizate si diferite evenimente speciale, aproape de focul din semineu.

 

Complexul Lostrita si-a castigat increderea si respectul tuturor celor care au calcat pragul localului, datorita serviciilor de calitate, produselor proaspete si retetelor exceptionale si nu in ultimul rand datorita conditiilor foarte bune de cazare pe care le ofera. Aici vin din ce in ce mai multi oameni din imprejurimi, dar si turisti din tara si strainatate, sa se relaxeze si sa se bucure de frumusetea locului si de linistea de aici.

Cei care nu au fost inca la Complexul Lostrita, au ocazia sa vina chiar si pentru cateva ore, iar oaspetii garanteaza ca va veti simti excelent si vor face in asa fel incat sa va doriti sa reveniti ori de cate ori aveti ocazia!

Va astepam cu drag in cadrul Complexului Lostrita!

 

Complex Lostrita

Hotel, Restaurant, Pastravarie

Str. Blidari, nr. 13 B, Blidari, Maramures

Phone: 0262 270 216

 

Atractii turistice


Pastravaria Lostrita

Tur virtual 360 grade

Galerie Foto