Complexul Lostrita este inchis pentru renovare. Redeschidem in luna mai 2019.

Tel: 0262 270 216

Cazare in Baia Mare in cadrul Complexului Lostrita

Cazare in Baia Mare in cadrul Complexului Lostrita

Indiferent ca ajungi aici in interes de afaceri sau pentru o simpla plimbare in aer liber, Complexul Lostrita te va impresiona inca de la intrare, pe vestita poarta maramureseana, dar si prin ospitalitatea personalului si frumusetea locului.

Situat intr-o zona ferita de agitatia urbana, in apropierea Barajului de Acumulare Firiza, Complexul Lostrita pune la dispozitia tuturor celor care vor sa se relaxeze, vor sa scape de problemele cotidiene si vor sa se simta bine alaturi de cei dragi, locuri de cazare in Baia Mare, intr-un complex de exceptie.

 

Complexul Lostrita dispune de un hotel elegant, dotat conform standardelor, avand o capacitate de 50 de locuri de cazare distribuite in 22 de camere, toate decorate in asa fel incat fiecare sa se simta ca acasa atunci cand trece pragul. Cei care s-au cazat aici de-a lungul timpului, s-au aratat incantati de conditiile de cazare, de modul in care au fost tratati si nu in ultimul rand de preparatele pe care le-au gustat in cadrul restaurantului Lostrita.

 

Pe langa aceste conditii excelente de cazare, Complexul Lostrita dispune si de o pastravarie ce a luat nastere in 2001 atunci cand, administratorul pasionat de acest domeniu si cu o vechime de peste 30 de ani in cresterea pastravului a inaugurat primele bazine, momentan producandu-se anual pana la 500.000 de bucati de pastrav, respectiv 15 tone de pastrav anual. Aceasta pastravarie este mult mai productiva si datorita faptului ca este alimentata cu apa din barajul Firiza. Fiind crescuti in apa rece de munte si furajati ecologic, calitatea gustativa a pastravilor este deosebita, acestia fiind folositi si pentru prepararea specialitatilor din peste.

 

In sezonul cald, cei care trec pragul Complexului Lostrita, pot opta pentru servirea preparatelor preferate in aer liber, pe terasa din jurul unor bazine cu pastravi, intr-o ambianta de vis, cu multa liniste si aer proaspat de munte.

 

Din dorinta de a multumi cat mai multi clienti si de a le oferi cele mai bune oportunitati de a petrece vacante, sejururi sau timp liber aici, in fiecare an, cu fiecare sarbatoare sau ocazie, Complexul Lostrita pune la dispozitie oferte pentru familii, grupuri de prieteni si nu numai, pentru sarbatorile de Paste, Craciun sau Revelion. Aceste sejururi se desfasoara pe mai multe zile, in care oaspetii sunt tratati regeste, sunt plimbati prin Maramuresul Istoric, sunt surprinsi cu petreceri si focuri de tabara si serviti cu cele mai gustoase bucate traditionale romanesti, dar si internationale.

 

Asadar, indiferent de anotimp, va asteptam cu drag in cadrul Complexului Lostrita din Baia Mare!

 

Complex Lostrita

Hotel, Restaurant, Pastravarie

Str. Blidari, nr. 13 B, Blidari, Maramures

Phone: 0262 270 216

 

Atractii turistice


Pastravaria Lostrita

Tur virtual 360 grade

Galerie Foto